BG Fordele

Brillegarderoben®

 

Kom ned og opgrader din brillegarderobe til Brillegarderoben 2.0 gratis !

 

 

Brillegarderoben® er et koncept, vi har udviklet, for at kunne give dig de bedst mulige synsoplevelser til alle dine behov i hverdagen. Med Brillegarderoben® er det muligt at have flere briller til garderoben og dermed briller til enhver lejlighed.

 

Vi besøger messer i hele verden, så vi hele tiden ved præcis hvad der rører sig, og kan tilbyde det hjemme på hylderne til dig. Vi har altid stor fokus på at have noget for enhver smag i butikken.

 

Service og kvalitet

Nærvær og kvalitet er det allervigtigste for os. Du kan altid kigge forbi og få undersøgt øjnene eller tilrettet dine briller - hellere besøge os en gang for meget end en gang for lidt.

 

Anbefaling:

Når du anbefaler Brillegarderoben® til en ven, modtager du et gavekort på 700,- pr. anbefaling. Gavekortet er personligt og kan bruges til køb af nye briller i din brillegarderobe. Du kan godt bruge flere gavekort pr. køb.

 

Fordele:

Når du er med i Brillegarderoben®, er der flere fordele for dig – se mere herunder.

Udover faste rabatter vil vi lave events og aktiviteter i forskellige genrer.

 

Anna og Søs

Hos Anna og Søs får du 9% rabat på dine køb ved fremvisning af dit brillegarderobe kort. Kan ikke benyttes sammen med andre rabatter og tilbud.

 

Tøjeksperten i Odder

Hos Tøjeksperten får du 9% rabat på dine køb ved fremvisning af dit brillegarderobe kort. Kan ikke benyttes sammen med andre rabatter og tilbud.

 

Skjold Akupunktur

Hos Skjold Akupunktur får du 20% rabat på behandlinger ved fremvisning af dit brillegarderobe kort. Kan ikke benyttes sammen med andre rabatter og tilbud.

 

Blas

Hos Blas får du 5% rabat på dine køb ved fremvisning af dit brillegarderobe kort.

 

HC Auto

Hos HC Auto får du 10% rabat på værkstedets arbejdstimer ved fremvisning af dit brillegarderobe kort.

 

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Blå Kors og Kræftens Bekæmpelse.

 

Blå Kors - alle indleverede briller fra Brillegarderoben® pudser vi op, skifter alt der skiftes kan, samt udmåler styrken. Herefter tager vi på herberger rundt i Danmark hver 3. måned. Her tages synsprøver på alle der kunne tænke sig det, og der udleveres briller efter behov.

 

Kræftens Bekæmpelse - hver gang en brillegarderobe bliver oprettet, går der kr. 50,- til Kræftens Bekæmpelse. Derudover afholder vi events, som også støtter denne gode sag.

 

Events og arrangementer:

Vi afholder hver måned events og arrangementer. Hold øje med om der sker noget for dig på vores facebookside ”Brillegarderoben”.

 

Nyheder:

Nyheder i Brillgarderoben® som f.eks. nye fordele og samarbejdspartnere kan ses på vores facebookside ”Brillegarderoben”.

 

Vi gør opmærksom på, at rabatsatser og aftaler kan ændres uden varsel.

Award Title

 

Magna ullamco dusaute veniam labore exrcations magna voluptae labore voluptae magna exrcations ullamco veniam ante.

Skjold Optik

Rosensgade 13

8300 Odder

Tlf: 86 54 00 13

Mail : odder@skjoldoptik.dk

Kontakt Butikken

 

Hverdage 10.00 - 17.30

Lørdage 10.00 - 14.00

 

Rosensgade 13

8300 Odder

Denmark

 

T. +45 86 54 00 13

E. odder@skjoldoptik.dk

www.skjoldoptik.dk

 

Copyright @ All rights reserved