Betalingsordninger

Hos os kan du selvfølgelig betale for dine nye briller på en gang ved afhentningen af dine briller. Men vi tilbyder også andre betalingsmuligheder.

Del din betaling op
Du kan dele betalingen op til en fast pris hver måned, og dermed betale i mindre portioner. Du vælger selv, om det skal være over 12, 24 eller 36 måneder. Beløbet bliver delt i det antal måneder du vælger, uden at det koster dig ekstra.Alle fortjener korrekte briller til de situationer man løber ind i. Brillegarderoben® er en målrettet vision, for at vi på bedste vis vil kunne hjælpe de kunder, der har behov for flere brille.

Med vores brillegarderobekoncept, kan du udover det at have flere briller også betale dine briller i mere spiselige bidder. Du betaler 138.- eller 238,- pr. måned fast. For hver brille du vælger til din garderobe, er der et startgebyr på fra 900.-. Det skal du betale ved afhentning af dine briller. Derudover er der en forsikring med i ordningen, sådan der ikke kommer nogen økonomisk ubehagelige overraskelser. Læs mere om Brillegarderoben, fordelene og forsikringen her: