tavle02_1000x1000

Briller Odder

Synsprøven
– og de rigtige briller
Synsprøven er alfa omega, når du skal have nye briller.

Hos Skjold Optik går vi op i den mindste detalje. Vi tager os godt af dine øjne, og finder det optimale setup til dig. Vores faglige optikere i Odder kan hjælpe med den rette rådgivning og vejledning i forhold til valget af briller og kontaktlinser.

Få taget en synsprøve hos Skjold Optik i Odder, og få styr på dine øjnes status. Vi har det nyeste digitale udstyr i branchen, så vi er i stand til at skelne mellem de mindste differencer, så dine briller er tilpasset dig i størst muligt omfang.

Din tid i synsprøverummet er her, hvor du og optikeren taler igennem, hvad dine behov er i hverdagen, for så at kunne vejlede dig bedst muligt til den helt rigtige løsning for netop dig. Det er samtidig her dine øjnes styrke måles. Dine øjnes styrke måles også digitalt med 0,01 dioptris nøjagtighed af vores erfarne og faglige optikere i Odder, der kan indkalkulere alle de dynamiske og menneskelige faktorer.

Dine briller fremstilles med specialudstyr

Briller tilpasset dine øjne

Dynamikken mellem stellet og glassene skal harmonere for at ende med det bedste resultat for dine øjne. Briller fra Skjold Optik bliver fremstillet med specialudstyr, der kan måle om glasset og stellet når sit fulde potentiale.

Efter en synsprøve tilpasset dig, ender du med et skarpere syn, som giver dig øget tryghed i dagligdagen, hvad enten du er til sport, på arbejdet eller til familiemiddag. Få en professionel og skræddersyet synsprøve hos vores kompetente optikere i Odder.

{082}Sketch 69816.jpg

Eftersyn i Odder

Eftersyn uden beregning
– Eftersyn og glas
Efter nyerhvervelse af dine briller, skal du have de bedste forudsætninger for at passe godt på dem. Du kan efter dit behov komme forbi til eftersyn og service af dine briller. Et eftersyn er uden beregning og indebærer

  • Tilpasning af stel
  • Tjek af alle skruer
  • Udskiftning af næsepuder
  • Ultralydsrensning
  • Ombytning af brilleetui

Vi ønsker at holde dine briller i god stand for dig. Vi forhandler de bedste glas der er på markedet fra de bedste leverandører. Alle vores glas bliver fremstillet i Tyskland og Schweiz.