Briller

Find dine briller Odder hos Skjold Optik

Hos Skjold Optik har vi fokus på dine øjne, så du kan få de briller Odder, du har brug for. Vi tilbyder innovativ synstest, brille, brilleleje igennem Brillegarderoben, linser, solbriller, sportsbriller og meget mere. Med andre ord har vi alle slags briller – og vi ligger centralt i Odder by.

Velkommen hos briller Odder

Vi sætter en stor ære i godt håndværk. Derfor fører vi kun briller af højeste kvalitet, men i forskellige prisklasser, så der er noget for alle brillebærere uanset budget. Og så gå vi op i dig. Vores passion er dine øjne og at finde dine næste briller Odder.

Solbriller, linser og briller

Vi rådgiver altid hellere end gerne om, hvilke briller, solbriller eller linser, der passer bedst til dig. Der findes flere typer linser på markedet, som passer til forskellige behov. Om du ønsker endagslinser eller 14-dageslinser, kan optikerne hos Skjold Optik rådgive og fortælle mere om.

Udover briller Odder med lige præcis den styrke du har behov for, kan du også få solbriller med styrke.

Dine foretrukne briller

Hos Skjold Optik har vi en faglig stolthed som vi har med os i alt vi laver. Det kommer til udtryk i vores rådgivning og i vores udstyr, som vi anvender til at måle dit syn med. F.eks. har vi en innovativ maskine til at opmåle dine briller med, som består af 9 kameraer, der har ikke mindre end 45 millioner fokuspunkter, der giver en meget præcis placering af glassene. Det er vigtigt, med en korrekt position af brilleglassene i stellet, så du opnår det bedst mulige synsfelt. Med en forkert placering af glassene, mister brilleglassene op mod 40 % af deres kapacitet.

Udstrål din personlighed med briller Odder

Briller Odder kan fås med forskellige udtryk, og vi plejer som regel at følge tidens mode, når vi køber nye briller hjem. Således skifter vores udvalg af briller i Odder hele tiden, og vi har således lige nu et godt udvalg af briller der har lette og transparente stel, netop som brillemoden for 2022 dikterer det.

Med briller Odder bliver det nemt at få en brille hver lejlighed og formål. Med brilleleje af briller Odder

Bestil en synsprøve til briller Odder her

Har du brug for at få øjnene og synet tjekket efter, så bestil tid til en synsprøve. Ved en synsprøve vil vi altid rådgive og hjælpe dig, med at finde den løsning for briller Odder, der passer bedst til dig.

Find briller odder

Skal du ind og besøge os for første gang, så se på kortet herunder for at se vores præcise lokation. Odder er ikke så stor en by, så du farer ikke vild, men til gengæld ligger vi ved siden af en masse andre spændende forretninger på gågaden.

Find din nye favorit på vores solbrilleshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få flere nyhedsbreve som dette.