Skærmbriller
Skal du have briller til arbejde? Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsskærmbriller.

En skærmbrille er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold ved skærmarbejde, og glassene i en skærmbrille har derfor en anden opbygning end i en almindelig brille.

Mange bruger deres private briller på arbejde foran computeren. Rigtig mange sidder derfor forkert foran deres skærme i arbejdstiden. Det kan give gener som hovedpine, rygsmerter, stivhed i nakke og skuldre samt træthed og svien i øjnene. Din normale brille er typisk ikke tilpasset til synsafstanden og placeringen af skærmen. Du kommer derfor til at sidde uhensigtsmæssigt for at få et klart billede.

Firmaaftaler
Der findes flere forskellige glas til skærmarbejde, og vi skal sammen finde dem, der passer til dine behov på arbejdspladsen. Sidder du i reception, har du to skærme, hvordan er dit kontor indrettet og i hvilken afstand står din skærm og dit tastatur?

Ud fra denne viden sætter vi de helt rigtige glas i din nye skærmbrille.

Sidder du ved skærm i minimum 2 timer dagligt og bruger briller normalt, så giver din arbejdsgiver dig ofte en skærmbrille til brug på arbejdet, eller yder et betragteligt tilskud. Vi er medlem af dansk erhvervsoptik og matcher derfor de fleste firmaaftaler.

skaermbrille3_1000x1000