Nyhedsbrev

Sommer og sol uden briller

Sommer og briller er ikke altid det nemmeste. Skal du på badeferie eller en tur til den danske strand, kan det være nervepirrende at lade sine briller ligge oppe på håndklædet sammen med en masse sand, som er dine brillers værste fjende, mens du er ude at bade. Solcreme, fedtede fingre og sommersved kan også gøre brugen af briller til en udfordring.

Har du det på denne måde? Så er kontaktlinser en god løsning for dig, så du kan gå sommeren i møde uden briller ☀️ Lad os derfor introducere dig for en helt ny linse, der er kommet på markedet! En linse med ny teknologi, der sikrer en god skarphed på afstand og på tæt hold – altså en linse med flerstyrke i, som sikrer dig et skarpt syn på nært hold. Kontakt os eller kom ind og hør mere om de nye linser.

Dyrk sport uden briller

Udover det kan være rart ikke at tænke på brillerne henover sommeren, når den står på sved og solcreme, kan det også være svært at holde en aktiv sommerferie med sport, når man skal tænke på brillerne. Også her er linserne med den nye teknologi, som giver dig et godt syn på afstand og på tæt hold, helt perfekte  👀  Bonus er, at det er engangslinser, så det er nemt at supplere med briller efter dine behov. Linserne med den ny teknologi gør, at du bedre kan fokusere på din sport, da du får et bedre syn, og ikke skal bekymre dig om dine briller.

Vi har er stort udvalg af Oakley sportsbriller i butikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få flere nyhedsbreve som dette.