Nyhedsbrev

Sportsbriller

Dyrker du sport? Så har du helt sikkert prøvet at blive blændet af solen – måske endda lige i det mest afgørende sekund… Eller hvem har ikke prøvet at få hovedpine efter en dag i solen, fordi man har misset med øjnene, for at skærme for solen.

For at hjælpe dig, har vi udviklet en sportsserie bestående af sportssolbriller med glas, der gør det lettere for dig at dyrke din sport – med sportssolbriller får du et bedre syn, så du kan performe bedre til din sport.

Vi har sportssolbriller til dig der dyrker:
⛷️ Ski  🚵‍♀️ MBK  🚴 Cykling  🏌🏻‍♀️ Golf  🏄 Vandsport
Se mere om hver af de specielle sportssolbrilleglas herunder!

Vi har sportsbriller til…  

🏌🏻‍♀️🏌🏼‍♂️ Golfspilleren
Nøglen til et bedre handicap er udover timer på golfbanen, også et skarpt syn.

Blændende sollys, ujævnheder i greenen, hyppige skift mellem lys og skygge, hårde kontraster: Golfbanen byder på mange udfordringer, som almindelige briller og solbriller ikke kan tackle.

Vil du have et perfekt syn og gå efter dit drømmehandicap, har du brug for de rigtige briller med professionelt tilpassede glas.

 

🚴🚵‍♀️ Cyklisten
Er du klar til den forestående cykelsæson? Gode kvalitetscykelbriller er vitale, når man begiver sig ud på landevejen eller tager en tur i skoven. Uanset om du kører racercykel eller mountainbike, er det vigtigt at beskytte øjnene. Bevæger du dig hurtigt mellem skovens træer eller på landevejen, er det vigtig at beskytte øjnene mod sollys, vind og insekter. Der findes mange forskellige specialglas, der gør din færden nemmere og mere sikker. Kontrast fremmende glas sørger for at du hurtigere fornemmer konturerne i vejen. Det er også muligt at få cykelbriller med farveskiftende glas. Det betyder at glassets farvemætning og beskyttelse mod blænding følger solens intensitet. Benytter du brillerne på en solrig sommerdag, vil de blive helt mørke i glasset, hvorimod en overskyet dag eller en tur under skovens træer vil resultere i lysere glas at kigge igennem.

🏄 Vandsport
Specialglas til dig, der dyrker sport på vandet. Oplev at genskinnet af sollyset på vandet forstyrrer dig mindre. Samtidig er der lagt en speciel overfalde på, der kaster det blå lys væk.

⛷️ Vintersport
Til dig, der står på ski eller snowboard. Specialglasset dæmper lyset og øger kontrasten, så du bedre kan se pukler og ujævnheder. Der er også et UV-filter i glasset, der forhindrer de skadelige UV-stråler i at skade dine øjne.

Dyrk sport uden briller

Sommerferie og sport i varmen uden briller? Prøv linser med en ny teknologi👀
… du kender det måske? Dine linser er perfekte på afstand, men det kniber med at kunne se på tæt hold. Du har prøvet flerstyrkelinser, men synet var for dårligt på tæt hold eller på afstand🤯 Lad os introducere dig for en helt ny linse der er kommet på markedet. En ny teknologi, der sikrer en god skarphed på afstand samt på tæt hold🤳Ring til os for at høre mere eller bestil dig en tid til at prøve dem via knappen herunder

Find din nye favorit på vores solbrilleshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få flere nyhedsbreve som dette.