Teamet bag Skjold Optik

Nærvær og kvalitet er det allervigtigste for os. Du kan altid kigge forbi og få undersøgt øjnene eller tilrettet dine briller – hellere besøg os en gang for meget end en gang for lidt. Hos os kan du forvente den bedste service, et stort udvalg og de bedste produkter.

Skjold Optiks dedikerede team

Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak om ALT du tænker vi kan være dig behjælpelig med.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig bedst muligt. Vi har altid tid til et servicetjek af dine briller, dette gælder også tilretning, reparation og vedligeholdelse – også selvom de ikke er købt hos os. Har du spørgsmål til synsprøve, briller, linser og/eller øjensygdomme, står vores dør åben.

Vi kan ikke lade være, vi elsker briller, og vi vil glæde os til at hjælpe dig, med at finde din nye drømmebrille.

Hos os kan du forvente den bedste service, et stort udvalg og de bedste produkter.

Skjold Optik er udviklere af det unikke koncept Brillegarderoben®.

Skjold Optik har eget værksted

Vores største succeskriterie er naturligvis, at du er glad for dine briller. Glas og det korrekte valg heraf er super vigtigt, men det er også vigtigt, at brillen sidder, som den skal. Du er derfor altid velkommen i butikken til et service af dine briller hele brillens levetid.

Vi har vores eget værksted, for at vi kan levere det bedste færdige resultat til dig. Vi mener, at det er at gå på kompromis med kvaliteten, at få slebet glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget sliberi i vores værksted, sådan vi altid kan slibe, montere, reparere og servicere dine briller.

Vi er din lokale optiker, selvom vi har kunder fra hele landet. Hos os er der tid til mere personlig betjening og forklaringer, hvis du sidder inde med spørgsmål.

PETER

OPTOMETRIST
Butikkens glasnørd og vores alle sammens sparringspartner. Peter står altid klar med opløftende ord og en krammer.

SOFIE

INDEHAVER
Man finder ikke Sofie stillesiddende. Hun har altid mange bolde i luften og er igangsætteren. Sofie har en passion for styling og indretning.

LOUISE

OPTIKERASSISTENT
Teamets humør bombe. Louise holder trådende sammen, husker og forudser.

MORTEN

OPTOMETRIST
Butikkens sportsnørd der elsker en udfordring og adrenalinsus. Frey står altid klar med en hjælpende hånd og er passioneret omkring alt han foretager sig.

METTE

OPTOMETRIST
Altid smilende Mette der sætter en dyd i fagligheden og står for linse klinikken. Mette brænder for faget og har en tålmodighed, vi andre kun kan drømmer om.

CAMILLE

SoMe og Shop
Servicemindet helt ud til fingrespidserne. Hun er vores web og event planlægger også sørger hun for at SO-ME spiller.

Brillegarderoben® - Et unikt koncept

KIG FORBI VORES BUTIK – VI ER ALTID KLAR TIL AT RÅDGIVE DIG

Brillegarderoben® er et koncept, vi har udviklet, for at kunne give dig de bedst mulige synsoplevelser til alle dine behov i hverdagen. Med Brillegarderoben® er det muligt at have flere briller i garderoben og dermed briller til enhver lejlighed.

SKJOLD OPTIK - DIN LOKALE OPTIKER I HELE LANDET

Velkommen i butikken

Tag med på en rundtur i butikken og mød vores dygtige og engagerede team, som står klar til at rådgive og hjælpe dig.