Søg

Et dedikeret team

Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak, om ALT du tænker vi kan være dig behjælpelige med.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig bedst muligt. Vi har altid tid til et servicetjek af dine briller, dette gælder også tilretning, reparation og vedligeholdelse – også selvom de ikke er købt hos os. Har du spørgsmål til synsprøve, briller, linser og/eller øjensygdomme, står vores dør åben.

Vi kan ikke lade være, vi elsker briller, og vi vil glæde os til at hjælpe dig, med at finde din nye drømmebrille. Hos os kan du forvente den bedste service, et stort udvalg og de bedste produkter.

Skjold Optik er udviklere af det unikke koncept Brillegarderoben®.

 

Teamet

Sofie_low

Sofie

Indehaver
Sofie, vores engagerede chef, kaster sig altid ud i spændende nye projekter. Hendes kærlighed til briller afspejler hendes unikke evne til at se potentiale og vision i alt, hvad hun tager sig af.

Louise_low

Louise

Optikerassistent
Teamets humørbombe. Louise holder trådene sammen, husker og forudser.
Morten_low

Morten

Optiker
Butikkens sportsnørd der elsker en udfordring. Frey står altid klar med en hjælpende hånd og er passioneret omkring alt han foretager sig.

Mette_low

Mette

Optiker
Altid smilende Mette, der sætter en dyd i fagligheden og står for linseklinikken. Mette brænder for faget, og har en tålmodighed, vi andre kun kan drømme om.
optiker
Line_low

Line

Optiker
Byder dig velkommen med et varmt smil og har en evne til at skabe en hyggelig og  behagelig atmosfære. Vi nyder alle godt af Lines mange års erfaring i faget.

Camille_low

Camille

SoMe & shop
Serviceminded helt ud til fingerspidserne. Hun er vores web- og eventplanlægger og så sørger hun for at de sociale medier spiller.

Skjold Optik har eget værksted

Vores største succeskriterie er naturligvis, at du er glad for dine briller. Glas og det korrekte valg heraf er super vigtigt, men det er også vigtigt, at brillen sidder, som den skal. Du er derfor altid velkommen i butikken til et eftersyn af dine briller hele brillens levetid.

Vi har vores eget værksted, for at vi kan levere det bedste færdige resultat til dig. Vi mener, at det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget sliberi, så vi altid kan slibe, montere, reparere og servicere dine briller.

Vi er din lokale optiker, selvom vi har kunder fra hele landet. Hos os er der tid til mere personlig betjening og forklaringer, hvis du sidder inde med spørgsmål.