Søg

FREMTIDENS BRILLEGLAS & UDMÅLING

Hos Skjold Optik går vi op i kvalitet og glade kunder. Derfor er vi kun interesserede i det allerbedste til dig og dine øjne. Et godt syn er af afgørende betydning for vores daglige liv og velvære.

Vi forhandler de bedste glas, der er på markedet, fra de bedste leverandører. Vores glas bliver fremstillet i Tyskland og Schweiz, hvor kvaliteten og grundigheden ikke kan overgås.

Udmåling og ansigtsanalyse:
Vi har banebrydende opmålingsudstyr der med 9 kameraer kan opfange flere millioner individuelle fokuspunkter, der kan implementeres i dine brilleglas.

En præcis opmåling sikrer en optimal synskorrektion. Ved at tage hensyn til individuelle målinger, skræddersyes brilleglassets design efter dine øjne, og hjælper med at bestemme den optimale placering af brilleglassene i din nye brille.

Uanset om det er første gang du skal til en uforpligtende synsprøve, eller om du gerne vil bestille en tid til tjek, så kan du bestille din tid på telefon 86 54 00 13 eller booke online:

Vil du ikke gå på kompromis med glaskvaliteten, er vores brilleabonnement Brillegarderoben® en oplagt løsning.

Med
Brillegarderoben® er du altid sikret glas af høj kvalitet og med det brede læsefelt. Det giver dig et mere afslappet syn og øget komfort ved læsning og kørsel. Oplev altid en uovertruffen synsoplevelse i både dine almindelige briller, solbriller, skærmbriller eller sportsbriller.

Se mere under Brillegarderoben

SKRÆDDERSY DIN SYNSOPLEVELSE

Hvad hvis alt det man er vant til ikke længere er nok. Når du skal have nye briller så spørg altid ind til de muligheder vi har for at skræddersy dine briller fuldstændig til dine behov.

Vores Premium-pakker giver dig mulighed for at opgradere dine brilleglas yderligere selv med det brede læsefelt:

  • Tyndere glas, der også giver en hårdere overflade.
  • Olio- og hydrofobisk overflade gør vedligehold af glassene meget nemmere end hidtil.
  • Antiblænding ved kørsel om natten, da glassene er specielt udviklet til at kompensere for de anstrengelser og gener, der er ved at køre i mørke forhold.
  • Individuel data, der sikrer en præcis centrering og synkronisering af brilleglassene, hvilket giver et større udsyn.
  • 3D binokulær harmonisering, der styrker og hjælper dine mange fokusskift i løbet af dagen og støtter dine øjne ved meget skærmarbejde


Investér i dine øjnes trivsel og oplev en ny måde at se verden på.