Briller

Velkommen hos optiker odder

Vi er din optiker i Odder og tilbyder alt inden for briller og linser, samt solbriller og sportsbriller. Med en placering i Odder midtby ligger vi godt og centralt for vores lokale kunder. Med moderne og nyt udstyr går vi meget op i en så korrekt synsprøve samt brilleglas-position som muligt, som giver dig et så godt syn som overhovedet muligt. Herudover tilbyder vi kunder fra hele Danmark et eksklusivt udvalg af solbriller via vores webshop.

Solbriller, briller og linser hos optiker odder

Vi har som din optiker Odder et solidt udvalg af solbriller med eller uden styrke, briller og linser. Vi rådgiver om hvilke type linser der er bedst til dig, og laver også solbriller med styrke på eget brilleværksted. Da vi som din optiker i Odder har eget brilleværksted betyder det, at vi kan stå inde for kvaliteten og at der ikke går tid med at dine briller skal forsendes til værkstedet. Da ens syn ændrer sig med tiden, opstår der med tiden behov for justeringer i ens briller, som vi tager os af på eget brilleværksted.

Udtryk din personlighed med optiker Odder

Med vores solide udvalg af kvalitetsbriller, og et udvalg der altid følger den seneste brillemode er det nemt at udtrykke din stil og din personlighed. Vores optikere i Odder står altid klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om, hvilke briller der passer bedst til din stil. Vores optiker Odder kigger på dit tøj, din personlighed og andre faktorer såsom hårfarve og øjenfarve – uden det bliver nærgående og dybdeborende. Vores optikere er dybt professionelle og har en faglig stolthed, og ønsker kun at give dig de bedste briller. Vores optikeres erfaring gør også, at de er hurtige til at spotte og matche briller hos den rette brillebærer. Vi rådgiver også om det bedste match mellem brillestel og brilleglas, da det rigtige match giver dig et præcist syn.

Bestil synsprøve til optiker odder

Ønsker du rådgivning angående briller med os som din optiker Odder så bestil en synsprøve hos os. Synsprøven er første trin, når du skal have nye briller. Og synsprøven er også det vigtigste. Som innovativ optiker Odder bruger vi det nyeste udstyr til at måle og indstille dine briller med. Det er nemlig vigtigt for dine øjne, at brilleglassene også er placeret så korrekt som muligt. Dette sikrer vores visufit maskine, som har 9 kameraer og i alt mere end 45 millioner fokuspunkter, der gør målingen meget præcis.

Se mere om os her: https://www.optikerforeningen.dk/optikeren/du-er-naaet-langt-hvis-du-kan-huske-kundens-navn/ eller her: https://skjoldoptik.dk/teamet/

Find briller odder

Skal du ind og besøge os i Odder for første gang, så se på kortet herunder for at se vores lokation. Odder er ikke en stor by, så du farer ikke vild, men til gengæld ligger vi på gågaden, ved siden af en masse andre spændende forretninger. Husk også at følge os på Facebook, som din foretrukne optiker i Odder.

Find din nye favorit på vores solbrilleshop

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få flere nyhedsbreve som dette.