skjoldoptik_zeissbrilleglas_1000x1000

Zeiss brilleglas
– til stærke priser

Hos Skjold Optik går vi op i kvalitet og glade kunder. Derfor er vi kun interesseret i det allerbedste til dig og dine øjne – og det er her Zeiss’ brilleglas kommer ind i billedet.

Dit øje bliver hver dag udsat for et sandt bombardement af informationer – nærmere bestemt 36.000 informationer i timen. Det betyder blandt andet, at dine øjne bidrager til 85% af din viden om verden. De fleste er slet ikke klar over dette og netop dine øjnes betydning for dig er grunden til vi altid anbefaler brilleglas fra Zeiss.

Carl Zeiss startede i 1846 med at samle en gruppe af dygtige optikere med ønsket om at udvikle og producere kvalitetslinser til optiske instrumenter. I de efterfølgende 175 år har Zeiss glas udviklet linser og brilleglas og er den dag i dag leverandør af verdens mest avancerede linser til blandt andet kræftbehandlingsudstyr, stjernekikkerter og briller til vores kunder.

Zeiss – brilleglas til alle formål

Zeiss er den førende udvikler af linser og glas til blandt andet højteknologiske apparater. Det er derfor ikke underligt, at Zeiss selv sidder i førersædet på verdensplan når det handler om teknologisk udvikling af brilleglas og linser. De har udviklet et Zeiss brilleglas til enhver tænkelig situation.

Zeiss DriveSafe brilleglas – stiller skarpt på trafikken

Du er måske en af de mange danskere, som har det ganske fint bag rattet så længe solen er fremme – men så snart mørket melder sig på banen kigger utrygheden frem. Mange døjer med at anstrenge sig meget for at se skarpt når de kører i mørke – og særligt hvis der kommer modkørende og vejen er våd. Zeiss DriveSafe er et brilleglas som er specielt udviklet til at kompensere for disse anstrengelser og gener ved blandt andet at dæmpe blændende modkørende bilister og korrigerer lysfølsomheden for dine øjne, så du bedre kan slappe af når du kører mørkekørsel.

Zeiss brilleglas med i.Scription

Der er flere fordele ved at vælge Zeiss i.Scription som dit næste brilleglas. Udover en forbedring af farvegenkendelse tager glasdesignet også højde for dit syn når pupillerne er udvidede. Det betyder, at dit nattesyn også opleves bedre. Du vil derfor opleve et bedre kontrastsyn og et bedre syn i mørke eller i situationer med dårlige lysforhold.

Zeiss’ i.Scription®-teknologi tager udvidede pupiller med i beregningerne når der skal fremstilles et individuelt tilpasset brilleglas. Almindelige brilleglas kan opleves som godt fungerende i dagslys, men i mørke og under dårlige lysforhold kan pupillens udvidelse medføre, at et almindeligt brilleglas ikke længere kompenserer og passer til øjet. I.Scription®-teknologien beregner brillestyrken ud fra den konventionelle refraktion der opstår i pupillen mellem natte- og dagslys for at opnå et bedre resultat til både dag og nat.