iDrive brilleglas
Kør sikkert i trafikken om aftenen og i vintermørket

iDrive mindsker blænding fra modkørende bilister og gadelygter, så du trygt og sikkert kan færdes i trafikken – uanset årstid og klokkeslæt.

Er du en af de mange danskere, der bliver natteblind, når du kører bil om aftenen eller på de mørke vinterdage? Mange danskere har det rigtig godt med at køre bil normalt, men så snart mørket falder på, kommer utrygheden også frem.

Mange anstrenger sig rigtig meget for at kunne se skarpt når de kører i mørke, og særlig meget hvis der kommer modkørende. Også hvis føret er vådt, kan det give et ubehageligt genskin i vejen.

Med Zeiss brilleglas får du glas, der er specielt udviklet til at kompensere for de anstrengelser og gener der er ved at køre om aftenen.

iDrive dæmper for de blændende modkørende bilister, og korrigerer samtidig dine øjnes lysfølsomhed, så du kan genfinde roen, når du kører i mørke.

Hos Skjold Optik går vi op i kvalitet og tilfredse kunder og derfor er vi kun interesseret i at give dig og dine øjne det allerbedste på markedet. Og her kommer Zeiss brilleglas og iDrive ind i billedet.

Brilleglas kompenserer dårlige lysforhold med i.Scription teknologi 

Der er mange gode fordele ved at vælge iDrive med i.Scription teknologi som dit næste brilleglas.

Med i.Scription brilleglas får du en brille, der tager højde for farvegenkendelse – glasdesignet forbedrer farvegenkendelsen og tager også højde for dit syn når pupillerne er udvidede i de mørkere aftentimer eller en mørk vintermorgen. Det er disse funktioner der gør, at dit nattesyn opleves bedre med Zeiss brilleglas. Du får et bedre kontrasyn, et bedre syn i mørket og i andre situationer, hvor dit syn forringes af stærkt lys eller dårligt lys.

Zeiss’ i.Scription®-teknologi laver nemlig beregninger ud fra udvidede pupiller, når der skal fremstilles individuelt tilpassede iDrive brilleglas. Den centrale forskel på almindelige brilleglas og iDrive brilleglas er at almindelige brilleglas godt kan opleves som velfungerende i dagslys, men i mørke og under dårlige lysforhold kan pupillens udvidelse medføre, at de almindelige brilleglas ikke længere kompenserer og passer til øjnene. I.Scription®-teknologien beregner brillestyrken ud fra den refraktion der opstår i pupillen mellem natte- og dagslys for at opnå et bedre resultat til både dag og nat.

SKRIV DIG OP
TIL VORES NYHEDSBREV

Dine oplysninger vil blive brugt jævnfør vores privatlivspolitik