Briller til enhver lejlighed

Brillegarderoben®
– Fremtidens måde at have briller på

Brillegarderoben® er et koncept, vi har udviklet, for at kunne give dig de bedst mulige synsoplevelser til alle dine behov i hverdagen. Med Brillegarderoben® er det muligt at have flere briller i garderoben og dermed briller til enhver lejlighed.

Du betaler fast 138.- for enkeltstyrke- og 238.- for flerstyrkebriller pr. måned. For hver brille du vælger til din garderobe, er der et startgebyr fra 900.- pr brille. Startgebyret skal du betale ved afhentning af dine briller. Du bestemmer antallet af briller, samt hvor ofte og hvornår du ønsker et par nye til din garderobe. Der en forsikring med i ordningen, så der ikke kommer økonomisk ubehagelige overraskelser.

Flere briller til enhver lejlighed.
Dine øjne bruger 65% mere af din hjerne end nogen anden legemsdel. Dit øje fokuserer på ca. 50 forskellige ting pr. sekund, dit øje ser ca. 24 millioner forskellige billeder på et menneskeliv, og øjenmusklen er den mest aktive muskel i din krop. Det er enormt vigtigt, at dine øjne fungerer optimalt.

Alle fortjener korrekte briller til de situationer man løber ind i. Brillegarderoben® er en målrettet vision, for at vi på bedste vis vil kunne hjælpe de kunder, der har behov for flere brille.

Briller til alle behov
Din brugte brille går til et godt formål

Flere briller til din garderobe

Briller er et accessory og hvem har ellers få af dem? I Brillegarderoben® kan du vælge alle de briller, du vil. Flere hverdagsbriller i forskellige faconer, farver og materialer, briller til fest, solbriller, sportsbriller, skærmbriller, læsebriller – det er kun dig, der sætter begrænsningerne.
Blå kors & Kræftens Bekæmpelse
Vi har et landsdækkende samarbejder med Blå Kors, hvor vi giver din gamle brille ny ejermand. Alle indleverede briller pudser vi op, udskifter det nødvendige, samt udmåler styrken. Herefter tager vi på herberg rundt i Danmark hver 3. måned. Her tages synsprøver på alle, der kunne tænke sig det, og der udleveres briller efter behov.

Hver gang en brillegarderobe bliver oprettet, går der 50.- til Kræftens Bekæmpelse. Derudover afholder vi events, som også støtter denne gode sag.

SKRIV DIG OP
TIL VORES NYHEDSBREV

Dine oplysninger vil blive brugt jævnfør vores privatlivspolitik

Selvrisiko enkeltstyrkeglas:

200,- + EVT. TILLÆG*
* Tillæg kan f.eks. være farveskiftende glas og ekstra tyndeglas.

Selvrisiko flerstyrkeglas:

450,- + EVT. TILLÆG*
* Tillæg kan f.eks. være farveskiftende glas og ekstra tyndeglas.