Fast månedlig pris

Unik synsoplevelse

Briller til enhver lejlighed

Ingen økonomiske overraskelser

Brillegarderoben®
Fleksibel og unik brilleleje

Brillegarderben® er vores koncept til dig, der ønsker det hele, og gør det muligt for at dig, at have en brille til enhver lejlighed.

Brillegarderoben® er til dig der ønsker eller har brug for flere briller. Flere hverdagsbriller i forskellige faconer, farver og materialer, briller til fest, solbriller, sportsbriller, skærmbriller, læsebriller – det er kun dig, der sætter begrænsningerne.

Brillegarderoben® er et koncept, vi har udviklet, for at kunne give dig den bedst mulige synsoplevelse til alle dine behov i hverdagen. Med Brillegarderoben® er det muligt at have flere briller i din garderobe og dermed en brille til enhver lejlighed.

Alle fortjener korrekte briller til de situationer man løber ind i. Brillegarderoben® er en målrettet vision, vi på bedste vis har skabt for dig, der ikke vil nøjes med én brille.

Du bestemmer antallet af briller, samt hvor ofte og hvornår du ønsker nye briller til din Brillegarderoben®.

Fordele ved Brillegarderoben

  • Skift briller som det passer dig
  • Vælg mellem briller, solbriller, sportsbriller, skærmbriller og læsebriller
  • Støt Kræftens Bekæmpelse ved hver oprettelse
  • Vælg mellem enkelt- eller flerstyrkeglas
  • Ingen økonomiske overraskelser

solbriller og briller

En brille til enhver lejlighed

Bruger du også dine briller som accessories, der kan skifte dit udtryk og give noget kant? De forskellige farver og stilkerner kan både drysse lidt råt, feminint eller noget vildt over dit look ved hjælp af brillerne. Så er Brillegarderoben® noget for dig.

Briller er helt oplagte at bruge som stilfuldt tilbehør til dit outfit eller til at udtrykke din personlighed. Med Brillegarderoben® kan du tilføje flere briller til din garderobe, så du har lidt at skifte mellem.

Din brugte brille går til et godt formål
Blå kors & Kræftens Bekæmpelse
Vi har et landsdækkende samarbejder med Blå Kors, hvor vi giver din gamle brille ny ejermand. Alle indleverede briller pudser vi op, udskifter det nødvendige, samt udmåler styrken. Herefter tager vi på herberg rundt i Danmark hver 3. måned. Her tages synsprøver på alle, der kunne tænke sig det, og der udleveres briller efter behov.

Hver gang en brillegarderobe bliver oprettet, går der 50.- til Kræftens Bekæmpelse. Derudover afholder vi events, som også støtter denne gode sag.

Nem og overskuelig pris

 • Startgebyr på 900,- per brille
 • Herefter fast pris hver måned
 • 138,- for enkeltstyrke
 • 238,- for flerstyrke
 • Inklusiv forsikring på dine briller

Selvrisiko enkeltstyrkeglas:

200,- + EVT. TILLÆG*
* Tillæg kan f.eks. være farveskiftende glas og ekstra tyndeglas.

Selvrisiko flerstyrkeglas:

450,- + EVT. TILLÆG*
* Tillæg kan f.eks. være farveskiftende glas og ekstra tyndeglas.