Brillegarderoben®
Fleksibel og unik brilleleje

Brillegarderoben® er vores koncept til dig, der ønsker det hele, og gør det muligt for dig, at have en brille til enhver lejlighed.

Brillegarderoben® er til dig, der ønsker eller har brug for flere briller. Flere hverdagsbriller i forskellige faconer, farver og materialer, briller til fest, solbriller, sportsbriller, skærmbriller, læsebriller – det er kun dig, der sætter begrænsningerne.

Nem og overskuelig pris

  • Startgebyr fra 900,- pr. brille
  • Herefter fast pris hver måned
  • 138,- for enkeltstyrke uanset antal briller
  • 238,- for flerstyrke uanset antal briller
  • Inklusiv forsikring på dine briller

     

Alle fortjener korrekte briller til de situationer man løber ind i. Brillegarderoben® er en målrettet vision, vi på bedste vis har skabt for dig, der ikke vil nøjes med én brille eller gå ned på glaskvalitet.

Du bestemmer antallet af briller, samt hvor ofte og hvornår du ønsker nye briller til din Brillegarderobe.

En brille til enhver lejlighed

Bruger du også dine briller som accessories, der kan skifte dit udtryk og give noget kant? Så er Brillegarderoben® noget for dig. De forskellige farver og stilarter kan både drysse lidt råt, feminint eller noget vildt over dit look.

Briller er helt oplagte at bruge som stilfuldt tilbehør til dit outfit eller til at udtrykke din personlighed. Med Brillegarderoben® kan du tilføje flere briller til din garderobe, så du har lidt at skifte mellem.

Gamle Briller og Kræftens Bekæmpelse
Vi har et landsdækkende samarbejde med Blå Kors og andre initiativtagere, hvor dine aflagte briller får nyt liv. 

Og hver gang en brillegarderobe bliver oprettet, går der 50.- til Kræftens Bekæmpelse. Derudover afholder vi events, som også støtter denne gode sag.