tavle02_1000x1000

Briller og Glas

Synsprøven er den vigtigste del
Synsprøven
– og de rigtige briller
Synsprøven er den vigtigste del, når du skal have nye briller.

Vi bruger det nyeste digitale udstyr i branchen, som er i stand til at skelne selv de mindste differencer, så dine briller bliver så præcise som overhovedet muligt.

Brillestellet er langt vigtigere end man skulle tro i jagten på et perfekt syn. Stellet og glassene skal nemlig kunne opnå det perfekte samspil med dine øjne. Derfor har vi specialudstyr der kan måle, hvordan du udnytter glassene og stellet til sit fulde potentiale. Det du får ud af det, er et langt mere skarpt syn, hvilket giver dig større tryghed i trafikken og størst mulig hvile, så du på den måde får mere overskud i til alt det andet i din hverdag.

Synsprøven og tiden i synsprøverummet er her, hvor du og optikeren taler igennem, hvad dine behov er i netop din hverdag, for så at kunne guide dig bedst muligt til den helt rigtige løsning. Det er også her vi måler styrken på dine øjne. Dette måles både digitalt med 0,01 dioptris nøjagtighed samt af vores erfarne optikere, der kan indkalkulere alle de dynamiske og menneskelige faktorer.

Eftersyn uden beregning

Eftersyn og glas

Når du har fået dine briller, skal du have de bedste forudsætninger for at passe godt på dem. Du kan derfor altid komme ind til eftersyn og service af dine briller. Et eftersyn af dine briller er helt uden beregning og består af: tilpasning af stel, tjek af alle skruer, udskiftning af næsepuder, ultralydsrensning og evt. ombytning af dit brilleetui. Med andre ord vi holder dine briller i en rigtig god stand for dig.

Vi forhandler de bedste glas der er på markedet fra de bedste leverandører. Alle vores glas bliver fremstillet i Tyskland og Schweiz.

Grundighed i fremstillingen af brilleglas er essentiel, derfor er det vigtigt at bruge glas firmaer som Zeiss og Optiswiss. De har en lang erfaring med fremstilling af markedets topprodukter. Med deres specialglas kan vi fremstille briller, der tager højde for alt fra vinkling af dit stel, til hvordan stellet krummer, hvor langt der er fra dine øjne og ud til glasset, samt mikro indstille styrken til den ultimative skarphed. Med andre ord vi kan justere alt, der kan være med til at give dig det bedst mulige syn.

Uanset om det er første gang du skal til en uforpligtende synsprøve, eller om du gerne vil bestille en tid til tjek, så kan du bestille din tid her eller på 86 54 00 13