brillegarderoben

Skærmbriller

Skærmbriller tilpasset din synsprofil øger livskvaliteten

Hos Skjold Optik går vi op i den mindste detalje. Vi tager os godt af dine øjne, og finder det optimale setup til dig. I dag eksponeres vi dagligt for blåt lys og vi tilbringer mere tid end nogensinde foran diverse digitale skærme. Vores øjne kommer på overarbejde, og det kan skabe ubehag, hovedpine og træthed.

Hos Skjold Optik kan vi finde perfekte skærmbriller der passer til din synsprofil. Det er vigtigt for os, at vi finder de rigtige briller til lige netop dit behov.

Gennem høj faglighed og mangeårig erfaring kan vi tilbyde dig den rette rådgivning og vejledning til det korrekte valg af skærmbriller, så du ubesværet kan bruge flere timer foran digitale skærme uden at blive negativt påvirket.

Få taget en personlig synsprøve hos Skjold Optik i Odder, og faglig ekspertise omkring dine øjne og dit syn. Vores optikere i Odder har det nyeste digitale udstyr i branchen, så vi kan skelne mellem de mindste differencer, så dine briller er tilpasset din synsprofil.

Skærmbriller til arbejdet
Skal du have briller til arbejde? Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsskærmbriller.

En skærmbrille er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold ved skærmarbejde, og glassene i en skærmbrille har derfor en anden opbygning end i en almindelig brille.

Firmaaftaler
Der findes flere forskellige glas til skærmarbejde, og vi skal sammen finde dem, der passer til dine behov på arbejdspladsen. Sidder du i reception, har du to skærme, hvordan er dit kontor indrettet og i hvilken afstand står din skærm og dit tastatur?

Ud fra denne viden sætter vi de helt rigtige glas i din nye skærmbrille.

Brillegarderoben1328-min

Skærmbriller med blåt lys filter

Reducer eksponeringen af blåt lys fra computerskærmen, mobilen eller noget helt tredje. Zeiss DuraVision BlueProtect udgør et blåt filter, der dæmper eksponeringer af blå-violette lys. Du kan også have brug for en læsebrille special udviklet efter din synsprofil.

Hos Skjold Optik evner vi hele tiden at følge udviklingen og teknologien indenfor branchen. Vores optikere i Odder udvikles løbende med nye faglige teknologier, og er klar til at hjælpe dig i mål med dine problemer.