Søg

Skærmbriller

Hos Skjold Optik går vi op i den mindste detalje. Vi tager os godt af dine øjne, og finder det optimale setup til dig. Vi tilbringer mere tid end nogensinde foran diverse digitale skærme. Vores øjne kommer på overarbejde, og det kan skabe ubehag, hovedpine og træthed.

Hos Skjold Optik kan vi finde perfekte skærmbriller, der passer til din synsprofil. Det er vigtigt for os, at vi finder de rigtige briller til lige netop dit behov.

Gennem høj faglighed og mangeårig erfaring kan vi tilbyde dig den rette rådgivning og vejledning til det korrekte valg af skærmbriller, så du ubesværet kan bruge flere timer foran digitale skærme, uden at skulle døje med hovedpine og hold i nakken.

Få taget en grundig synsprøve hos Skjold Optik i Odder, og få faglig ekspertise omkring dine øjne og dit syn. Vores optikere har det nyeste digitale udstyr i branchen, så vi kan skelne mellem de mindste differencer, så dine briller er tilpasset din synsprofil.

Blåt lys fra digitale skærme kan forårsage anstrengte og trætte øjne. Alle vores briller kan leveres med Blue Blocker, der blokerer det skadelige blå lys, og reducerer derved  øjenbelastning og hjælper dig med at forblive komfortabel i længere tid.