Søg

Synsprøven – og de rigtige briller

Synsprøven er den vigtigste del, når du skal have nye briller.

Vi bruger det nyeste digitale udstyr i branchen, som er i stand til at skelne selv de mindste differencer, så dine briller bliver så præcise som overhovedet muligt.

Brillestellet er langt vigtigere end man skulle tro i jagten på et perfekt syn. Stellet og glassene skal nemlig kunne opnå det perfekte samspil med dine øjne. Derfor har vi specialudstyr, der kan måle, hvordan du udnytter glassene og stellet fuldt ud. Fordelen er et langt skarpere syn, hvilket giver dig større tryghed i trafikken og størst mulig hvile i brillen. På den måde får du mere overskud til alt det vigtige i din hverdag.

Synsprøven og tiden i synsprøverummet er her, hvor du og optikeren drøfter, hvad dine behov er i netop din hverdag, for så at kunne guide dig bedst muligt til den helt rigtige løsning. Det er også her, vi måler styrken på dine øjne. Dette måles både digitalt med 0,01 dioptris nøjagtighed samt af vores erfarne optikere, der kan indkalkulere alle de dynamiske og menneskelige faktorer, der spiller ind.

SUNDHEDSTJEK

Ved hver synsprøve tjekker vi altid, at dine øjne har det godt, og trives. Er trykket for højt, eller er øjets linse begyndt at blive uklar, så finder vi det under vores screening. Med vores retroilluminære måling kan vi opdage og holde øje med alders- og traumerelaterede uklarheder inde på linsen kaldet grå stær (cataract).

Vi tjekker ligeledes trykket i dine øjne. Grøn stær (glaucom) er vigtigt at holde øje med, da et for højt tryk i øjet kan forårsage irreversible skader på synsnerven. Grøn stær kan være arveligt, så det er en god idé at få regelmæssige undersøgelser, hvis der er familiemedlemmer, der lider af sygdommen.