Søg

Brillegarderoben - leje af briller

Brillegarderoben® er et brillelejesystem, hvor du kan leje flere briller på én gang, til en fast månedlig ydelse. Vi tilbyder leje af op til 25 par briller samtidigt, så du har briller til alle formål.

Vores vision er at gøre det enkelt at have adgang til flere briller, og derfor introducerede vi konceptet Brillegarderoben® i 2009. Med brilleleje kan du nemt leje flere par briller til forskellige formål, herunder et specielt udviklet glasdesign til eksempelvis skærmbrug, når du sidder ved computeren.

Brilleleje af de eksklusive mærker
Hvis du godt kan lide lækre mærker som Gucci, Dior og Tom Ford, er der virkelig meget at spare ved at leje dine briller, frem for at købe dem. Vi har hos Skjold Optik et stort udvalg af eksklusive mærker, og vi vil hellere end gerne hjælpe med at finde de helt rette til dig. Med leje af briller hos Skjold Optik kan du booke en tid hos vores stylist, som hjælper dig med at finde den helt rigtige, nye brille til din brillegarderobe.

Når det kommer til brilleglassene ved brilleleje, får man en helt fantastisk kvalitet, altid inklusiv antirefleksbehandling og hærdede glas, i alle de briller du lejer.

Leje af briller til sport
Skjold Optik tilbyder også brilleleje af briller til diverse former for sport, så du for eksempel bedre kan se boldens flugt på himlen når du spiller golf, eller bedre kan se forløbet af det track du kører på, når du cykler i skoven. 

Kom ned i butikken og hør mere om Brillegarderoben® og se vores store udvalg af briller til enhver sportsgren.

Fordele ved at vælge brilleleje

Ved leje af briller er det muligt at skifte briller, alt efter hvilket humør du er i, eller efter hvilken påklædning du har på. Du betaler blot et startgebyr for hver brille du vil leje.

Der er forsikring med i ordningen, og du kan vælge leje af briller, solbriller, sportsbriller, skærmbriller og læsebriller, så Brillegarderoben® dækker ethvert behov.


Sådan foregår brilleleje hos Skjold Optik
Det er utroligt let med brilleleje hos os:

  • Du kommer ind og vælger de briller du vil leje.
  • Vi tager en grundig synsprøve.
  • Vi opretter dig i PBS.
  • Vi sender dig en SMS, når brillerne er færdige.
  • Du betaler et startgebyr pr. brille, og kan komme og vælge nye briller, lige så ofte du vil.


Priser på brilleleje
Briller med enkeltstyrkeglas (uanset antal) 138 kr. pr. mdr.
Briller med flerstyrkeglas (uanset antal) 238 kr. pr. mdr.

Startgebyr ved leje af briller fra helt ned til 900 kr. pr. brille