tavle02_1000x1000

Brilleleje hos Skjold Optik

Leje af briller – et nyt koncept

BRILLEGARDEROBEN HOS SKJOLDOPTIK er et brilleleje system, hvor du kan eje flere briller på én gang, til en fast månedlig ydelse. Vi tilbyder leje af briller af op til 25 par briller samtidigt, så du har briller til alle formål.

Vores vision er, at det skal være nemt at have flere briller til rådighed, og derfor skabte vi i 2009 konceptet til brilleleje, Brillegarderoben.

Brilleleje gør det bekvemt for dig at bære briller, da du altid kan skifte briller efter humør og formål.

Du kan f.eks. gøre brug af brilleleje til også at leje et par briller til arbejde ved computeren, som har et specielt udviklet design af selve glasset til skærmbrug.

Leje af briller til sport

Skjold Optik tilbyder også brilleleje af briller til diverse former for sport, så du f eks. bedre kan se boldens flugt på himlen når du spiller golf, eller bedre kan se forløbet af det track du kører på, når du cykler i skoven. Med brilleleje kan du kombinere dit eget personlige udvalg af briller til at bestå af både sportsbriller, skærmbriller, almindelige briller og solbriller – og typisk til en billigere pris.

Kom ned i butikken og hør mere om brilleleje.

Brilleleje af de eksklusive mærker

Hvis du godt kan lide lækre mærker som Gucci, Dior og Tom Ford, er der virkelig meget at spare ved at leje dine briller, frem for at købe dem. Vi har hos Skjold Optik et stort udvalg af eksklusive mærker, og vi vil hellere end gerne hjælpe med at finde de helt rette til dig. Med leje af briller hos Skjold Optik kan du booke en tid ved vores stylist, som hjælper dig med at finde den helt rigtige, nye brille til din Brillegarderobe.

Når det kommer til brilleglassene ved brilleleje, får man den højeste kvalitet på markedet, altid inklusiv antirefleksbehandling og hærdede glas, i alle de briller du lejer.

Fordele ved at vælge brilleleje

Ved leje af briller er det muligt at skifte briller alt efter hvilket humør du er i, eller efter hvilken påklædning du har på. Du betaler blot et startgebyr for hver brille du vil leje.

Der er forsikring med i ordningen, og du kan vælge leje af briller, solbriller, sportsbriller, skærmbriller og læsebriller, så Brillegarderoben dækker ethvert behov.

{082}Sketch 69816.jpg

Sådan foregår brilleleje hos Skjold Optik

Det er utroligt let med brilleleje hos os:

  • Du kommer ind og vælger de briller du vil leje
  • Vi tager en grundig synsprøve
  • Vi opretter dig i PBS
  • Vi sender dig en SMS, når brillerne er færdige
  • Du betaler et startgebyr pr. briller og kan komme og vælge nye briller lige så ofte du vil

Priser på brilleleje

Priser for leje af briller hos Skjold Optik:

Briller med enkeltstyrkeglas (uanset antal) 138 kr. pr. mdr

Briller med flerstyrkeglas (uanset antal) 238 kr. pr. mdr

Startgebyr ved leje af briller pr. brille fra 900 kr.